Tietoa bloggaajasta

Olen Wallu Valpio (s. 1973) ja Helsingin kaupunginvaltuuston kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan vasemmistoliiton varajäsen, sekä Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.

Ammatiltani olen kulttuuripersoona. Olen ollut perustamassa Moon TV:tä ja radiot, joissa olen ollut töissä: Radio City, Kiss FM, Lepakkoradio, Radio Helsinki sekä Radio Rock. Tv- ja radiotöissä olen ollut kohta 25 vuotta. ”Vuoden tv-persoonapalkinnon” pokkasin kauniisti vuonna 2000. Olen ollut myös perustamassa kuutta eri festivaalia (Rovaniemi Rock, Tornio Festivals, Jyväskylä Rockfestival, Kokkola Rockfestival, Riihimäki Rock ja Tikkurila Festivals). Politiikassa olen ollut mukana vuodesta 2003.

Ja ennen kaikkea olen isä.

Luonteeltani olen yleinen höpöttelijä ja turpa auki joka paikassa. Olen maailmaa syleilevä ja rauhaa rakastava ihminen, mutta sarkasmi ja yleinen kiukuttelu pitää minut elossa. Harrastuksiini kuuluu yleinen istuskelu ja tuumailu.

Keväällä 2019 esiinnyn Nelosen Selviytyjät Suomi -sarjassa. Tässä Viidakon Wallu -blogissani paljastan kaiken kiinnostavan, mitä ohjelman kuvauksissa ja viidakon siimeksessä on tapahtunut. En aio kaunistella mitään, vaan kerron mielipiteeni sekä kaiken kokemani ja näkemäni suoraan. Lopputulosta en tietenkään aio teille paljastaa, jotta pysytte blogissani mukana!

“En mä oo vahingossa tunnettu, oon vaan ollu mukava.”