Rauhoittukaa nyt hyvät ihmiset!

Selviytyjät Suomi
07.05.2019

Alkaa mennä jo näköjään tunteisiin tämä Selviytyjät sekä saarella että nyt tv-vastaanottimien äärelläkin! Huh huh. Rajua.

Voi Virpi sinua…

Mistähän alkaisi taas purkamaan tätä sotkua. No aloitetaan vaikka Virpistä.

Kuten katselijat ovat jo huomanneet, toivottavasti siis, on Virpin osallistuminen itse kisoihin alkanut muistuttaa siltä, että ei nyt oikein lähde, kiinnosta, jaksa, viitsi, vaivaudu, huvita, tunnu hyvältä…

Kilpailu itsensä kanssa on varmasti ihan oikein, mutta kun kilpailee itse itsensä kanssa, niin sitten jompikumpi niistä yleensä tippuu jossain vaiheessa.

Sehän on tietenkin ihan jokaisen oma asia, miten kisoihin haluaa osallistua, mutta omalta osaltani suhtaudun niihin niin, että edes jonkin sortin pikku yrittäminen olisi ihan kiva asia. Sellainen jees-juttu. Makuasioitahan nämä tietenkin.

Mutta makuasiat ovatkin sitten ihan oma asiansa, ollaanko saarella Filippiineillä vai tv-ruudun edessä Suomessa.

Kun käydään kovaa kamppailua voitosta (luit oikein, kaikki tuolla saarella haluavat voittaa) nälässä ja kuumuudessa, ja takana on jo yli kuukausi valtavaa taistelua luontoa ja itseä vastaan, alkaa siinä jo vähän kiehumaan muutkin, kuin pelkät iho ja kainalot.

Kuten Kimi jaksossa jo monesti mainitsi, tuo aiemmin mainitsemani Virpin osallistumattomuus ei nyt oikein enää kelpaa. Itse jaksoissahan ei käy ilmi se, että nuo kisat kestävät minimissään jonkun tunnin, pahimmillaan kaksi, ja olet sen jälkeen ihan poikki, ei ihan kauheasti jaksa katsella sellaisen naamaa, joka ei edes yritä. Ja kannustaa vain omaa “poikaansa”. Siinä vähän ampuu omaan varpaaseensa.

Oli tavallaan minun kannaltani ehkä sittenkin parasta, etten päässyt Miskan kanssa sinne ”viiden tähden” bileisiin yöksi. Virpin hymyilevä naama sai meille paljon ajateltavaa ja keskusteltavaa omalla saarella kaksistaan Kimin kanssa. Ja aikaahan oli siis kokonainen päivä, ilta ja yö. Siinä kerkeää jo puhisemaan ja tuhisemaan asiat moneen kertaan. Ja kenestäköhän oikein puhistiin.Koknakki-liitto

Oltiin oikeasti siis päätetty jo aikaa sitten, että jos joku löytää MINKÄ TAHANSA amuletin tai muun härpäkkeen, asioista päätetään yhdessä Koknakki-liiton kesken, että miten ne oikein käytetään. Siis niin, että miten ne käytetään koknakki-liiton ulkopuolisiin! Luitte oikein; liiton ulkopuolisiin! Sovittiin myös, ettei mikään amuletti tai muu ”kuponki” ole kenenkään oma. Suurin osa niistä löydettiin joko kaksin tai porukassa, eli miksi se olisi siis sen oma, joka siihen ensiksi koskee?

Tässä Virpin hermot herpaantuivat.

Tämähän siis johti siis siihen, että koska Kimiä oikeasti nyppi tuo Virpin toiminta niin paljon, ja sain sitä liekkiä pidettyä nyt yllä sille siellä saarella ilman Miskaa ja Virpiä, tuhosi Virpi oman mahdollisen jatkoon pääsyynsä täydellisesti. Kimihän oli, toisin kuin Virpi, joutunut jo ihan kisan alusta taistelemaan itsensä jatkoon jakso toisensa jälkeen.

Kun on koko ajan pudotusuhan alla, ollut vihattu ja jatkuvan paineen alla, alkaa arvostamaan myös niitä kanssakilpailijoita, jotka yrittävät täysillä kisoissa. Syntyy sellainen kunnioitus toista kohtaan.

Kimi yksinkertaisesti halusi Virpin ulos. Piste.

Näin Virpin olisi pitänyt pelata

Fiksuintahan Virpin olisi ollut mennä Kimin kanssa kaksistaan palkintokilpailun jälkeen saarelle takaisin, ja alkaa puhumaan suoraan minun ulosheittämisestä saarelta.

Kimiähän oli todellakin hermostuttanut jo kauan minun ja Miskan keskinäiset keskustelut ja tämä olisi taatusti hajottanut hänen päänsä meidän ollessa siellä palkintosaarella kaukana hänestä, ja Virpille olisi tarjoutunut mahdollisuus kääntää Kimin pää kokonaan ympäri minua vastaan.

Kimillehän oli siis “periaatteessa” ihan sama, kuka siihen finaaliin hänen kanssaan tulisi, hän aikoi voittaa kaikki loput pudotuskilpailut – finaali mukaan lukien.

Virpin taas olisi ollut helppo puhua Miska ympäri sen jälkeen, kun mukana olisi ollut sitten lopussa pudotuskilpailun voittaja Kimi. Minä olisin tippunut.

Voi Virpi, kyllä nyt taisit sitten ihan itse itsesi kilpailusta tiputtaa. Paradoksaalista kyllä, heti kun aloitit sen ”varsinaisen” kilpailun.

Kaikki voittaa ja kukaan ei tipu. Juu.

 • Nyymi Nuolivaara

  Aivan samaa mieltä. Vaikka laitoitkin kovat piippuun Virpin suhteen ja Tuulin putoamisjaksossa olit mun makuun vähän ylimielinen, sitä on pakko arvostaa miten käänsit laivaasi kisan alussa ja teit koko ajan töitä etenemisen eteen. Alussahan oli koko ajan puhetta, että Wallu pudotetaan seuraavaksi. Hyvin pelastauduit siitä. Arvostan vaivannäköä enemmän kuin perässähiihtämistä. Sellaista on myös paljon helpompi arvostella joka tekee, ja myös joutuu tekemään likaisen työn kuin sitä, joka ei tee mitään. Sohvalta mukavuuksien ääreltä on myös helppo huudella miten olevinaan itse toimisi samassa tilanteessa. Harrastan sitä itsekin kieli poskessa, mutta en kannata kyllä yhtään somevihaa sua kohtaan.

 • Nolo

  Wallu on läpinäkyvä reppana.
  Kaikkihan noista selittelyistä huomaa, että ne ovat vain sovinistin kaksinaamaisia selityksiä.
  Milläs vassari ihmisenystävä selittää tukensa ihmisoikeuksia polkevalle Turkille?

 • Hmm

  Siinähän liitossa sovittiin että mennään siinä porukassa loppuun saakka

 • Kaarlo Erkinaho

  Wallu tukee Turkkia ja nyt ollaan niin humaaneita että oksettaa. Punkkari ja rahanhimo eivät sovi yhteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*