Sekavaa sakkia ja palaset väärissä paikoissa!

Selviytyjät Suomi
02.04.2019

Uskomatonta mutta totta. Marko se vaan saa selkäänpuukotuksetkin näköjään anteeksi. Kimin ohella toinen pitkävihaisuudesta tuttu Lola vain nöyrästi antoi Markolle lämpimän hymyn vastapainoksi hänen vähän tyhmästäkin vedosta tiputtaa Lotta ulos.

Olihan se Kimiltä siis uskomaton veto saada hänet meidän Koknakki-liittoon mukaan, mutta silti. Tosin taitaa Lolan otsaa hikoiluttaa tällä hetkellä jokin muukin kuin vain aurinko ja helle, sillä hänen ympäriltään ammutaan liittolaisia alas kuin sorsia sorsastuskaudella. Pakkohan sitä on kai vain hymyillä ja toivoa, että Marko edes jollain tavalla vielä pitäisi Lolaa mukana kisassa, vaikka ei se hyvältä nyt kyllä näytä.

Jos rehellisiä ollaan, Lola on nyt ihan yksin omassa liitossaan. Niin ne tilanteet vain muuttuvat. Eikä siinä auta vaikka olisi katsonut sata ja kymmenen jaksoa Amerikan Selviytyjiä. Heh ja hih!

Tosin Lolan voitto koskemattomuuskisassa takasi jatkon ainakin seuraavaan heimoneuvostoon asti, mutta en ihan kauheasti tuulettelisi silti tässä tilanteessa.

Virpi viaton

Virpi on nyt mielestäni saaren kuningatar. Vahva Koknakki-liitto, kisoissa vaaraton ja sai puolelleen nyt myös Kimin. En usko, että kenelläkään – siis yhtään kenelläkään – käy edes mielessä tiputtaa hänet ulos kisasta. Vahvat on nyt heikoilla, enkä tosiaankaan laske itseäni siihen porukkaan. Miskan pelastaminen varmisti myös toisen vahvan kumppanin itselleen. Lola on myös pihdeissä, koska hänellä tuskin muutakaan vaihtoehtoa ole. Ei tarvitse mitään Lolan puolesta pelaamista enää ollenkaan. Ei todellakaan huono tilanne!Kimi ja kamut?

Kimillähän taas on todella outo tilanne päällä. Ainut, mikä hänet pitää pinnalla, on koskemattomuuskisojen voitot ja se, että meidän Koknakki-liiton kannattaa pitää hänet vielä ainakin hetki mukana, koska Kimin ”kostoretki Saulin puolesta” palvelee liittoa ja samalla vahvistaa sitä alkuperäistä liittoa, jossa siis minä, Miska ja Virpi.

Veronican tiputtaminen oli ihan hänen keksintöään, koska sen jälkeen kostoretki päättyy ja alkaa sitten ihan eri retket, kuka tippuu seuraavaksi. Veronican tippuminen oli jo alkujaankin ihan selvä, koska hänen intressinsä ylipäätään olla kisassa mukana loppui sillä samalla hetkellä, kun Lotta äänestettiin ulos.

Ei siinä paljon auta, kun ei ole ketään, joka olisi hänen puolellaan. Kuka edes olisi uskaltanut olla hänen puolellaan, koska se olisi automaattisesti tarkoittanut seuraavaksi tippumista pois kisasta? Kimillä on paljon mietittävää ja uskon, että kokee varmaan Markon ja Tuulin nyt pahimmiksi kilpakumppaneikseen.

Tuulina en tuulettelisi

Tuulina olisin kyllä hieman huolissani omasta tilanteesta. Kova kilpailija ja oikeastaan ainoastaan Marko on hänen puolellaan. Eikä sekään mikään kiveen hakattu liitto ole. Tosin kuulin jossain vaiheessa kisaa, että he ovat siis toistensa lasten kummeja, näin kuulin, mikä ei ainakaan pahenna sitä tilannetta, etteikö Marko loppuun asti pitäisi Tuulin puolia.

Mutta kyllä tässä nyt ovat Lola ja Tuuli hieman pulassa, eikä ihan hiemankaan, kun ajattelee, että saarellahan ei siis ole muuta liittoa, kuin Koknakki-liitto. Ja siihen ei ihan ketä tahansa enää otetakaan mukaan. Hahahahahahahahahaaaa!!!

Tuulin koskemattomuusamuletti jeesaa toki hetken, mutta finaaliin pääsystä en nyt betsejä ihan laittaisi peliin, tosin koskemattomuuskisojen voitto auttaa aina eteenpäin. Ei muuta kuin tsemppiä niihin. Tuskin nukkuu öitään silti ihan turvallisin mielin.

Hörppy liitolle!

Koknakki-liitto se vasta mielenkiintoinen onkin. Minun ja Miskan tilanne liitossa on aikamoista valtataistelua, missä itselläni kyllä on sellainen tilanne, että jos hän nyt jostain kumman syystä haluaisi minut pois kisasta, se olisi varmaan vaan sormien napsautus ja avot, olisin poissa saarelta.

Ihanintahan tässä on kuitenkin sitten se, että Miskahan näköjään vihaa Kimiä koko sydämestään ja kokee tietenkin hänet yhdeksi pahimmista kilpailijoista, joka pitää jossain vaiheessa tiputtaa pois, joten huh huh, saan ainakin hetkeksi onneksi hengittää vielä vapaasti. Tosin Kimin kanssa tehtiin sopimus, jossa molemmat edettäisiin finaaliin, mutta en kyllä usko siihen itsekään sitten tippaakaan. Siis Kimin puolelta. Että pitäisi lupaustaan.

Minullehan kaikista paras ratkaisu olisi minä ja Kim finaaliin, olisi meinaan sen verta selkeä voitto se, kun ”tuomaristo” miettisi tasan sekunnin, kumpikohan sen sitten voittaisi.

Eli Miskaa vaan nyt tiputtamaan jossain vaiheessa ja avot, voitto olisi minun eikä kansalaisjärjestöjen! Tästä on hyvä jatkaa, koska minulla sekä Miska että Kimi takataskussa tavallaan. Anteeksi shortsien taskussa. Niillä mennään, mitä on annettu, eli hyvältä näyttää!

Kuvat: Nelonen Media

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*