Sikin sokin ja sillee…

Selviytyjät Suomi
13.03.2019

Olli lähti sitten buutsit jalassa viime viikolla. Liika narina kaikista vaivoista ja sitten se hiljaiselo ja yksin oleminen taisi olla kilpailevan saaren kavereille vähän liikaa. Hyötyjähän tuossa taisi olla Kimi, joka sai ainakin yhden jakson verran lisäaikaa pysyä kilpailussa mukana. Ei ole silläkään kyllä helppoa.

Kuten jaksosta kävi selväksi, Kimin jatkuva valittaminen nälästä saavuttaa jo sellaiset mittasuhteet, että kaverin lähtölaskenta taitaa olla enemmänkin kuin lähtökuopissa. Pikemminkin jo maaliviivalla. Ei osoita kauheasti pelisilmää valittaa jatkuvasti, varsinkin kun kaverin osallistuminen ruoanlaittoon on aika nollissa ja kuitenkin ruokajonossa aina ensimmäisenä ja sitten vielä lopussa ronkkimassa pannunpohjalliset itsellensä.

Mutta se mikä kilpailevan saaren suhmuroinnissa ihmetyttää, on se, kuinka sikin sokin liitot siellä loppujen lopuksi ovatkaan. Yritin itsekin pysyä mukana, mutta… Kokeillaan. Sillee.

En ymmärrä?

Siis Tuulistahan kuoriutuu jakso toisensa jälkeen varsinainen selkäänpuukottaja, tai siis anteeksi, takinkääntäjä. Kauniimpi sana. Selvästi porukat siellä saarella alkavat jo valmistautua heimojen yhdistymiseen, mutta millä tavalla? Tuulin keskustelu Lolan kanssa meni hieman ohi minulta. Jos siis ensimmäisenä tiputettiin Olli, ja seuraavana olisi vuorossa Kimi ja sitten Tuuli kääntäisi takkinsa Lottaa ja Veronicaa vastaan, niin miten se tulevaisuudessa parantaisi hänen tilannettaan ja asemaansa? Eli siis silloinhan Tuuli, Marko, Lola omassa liitossaan. Mutta kun joukossa olisi peluri nimeltään Lola, joka vaihtaa liittoa halutessaan nopeammin kuin kerkeät edes sanomaan sanan ”liitto”.

Ja jos meidän heimossa liitossa siis ovat minä, Vilma, Virpi ja Miska, jotka pidämme yhtä viimeiseen asti ja jonne mukaan saataisiin ainakin Kimi (jos siis pärjäisi pudotuskisassa), joka on siis Vilman hyvä kaveri, niin miten käy Tuulin? Sinne jäisi siis Lola, Marko, Lotta tai Veronica ja hän? Ja kuten sanoin, Lola olisi varmaan myös aika helppo puhua sen jälkeen ympäri, koska sillä hän varmistaisi jatkoon pääsyn paljon, paljon pidemmälle.

Tuulilla taisi matikka-aivot nyt sulaa auringossa.

Markollakin tuntuu olevan pasmat vähän sekaisin. Onko hänen tarkoituksenaan sitten saada kenet puolelleen, kun heimot yhdistyvät? Lolan, Lotan tai Veronican ja Tuulin? Olen ihan ulkona.

Loppusekoilu?

Hanneksen tilannehan oli ihan toivoton. Tosin Vilman höpöttely kaikkien kuullen siitä, miten Hannes olisi hyvä pitää heimossa, sai kyllä kaikkien silmät pyörimään kuopissaan, että siis MITÄ?

Että olenko minä nyt tippumisuhan alla? Meni aika tovi saada itseni uskomaan, että meidän liitto on kunnossa ja voi hyvin.

Siksi Hannes sai lähteä.

Varmaa on siis se, että minä, Miska, Virpi ja Vilma pidämme yhtä ja sehän ei kauheasti meitä haittaa, että naapurisaarella kukaan ei enää tiedä, missä mennään. Hymyilyttää.

Pelottaa?

Nyt vain on ristittävä kätensä, että heimojen yhdistyminen tulee jo seuraavassa jaksossa, tai sitten meidän liitto on kusessa. Tai oikeammin, minä olen.

Kuvat: Nelonen Media.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*