Todellisia juonipaljastuksia

Selviytyjät Suomi
25.02.2019

Tässähän menee jo pää vähän pyörälle.

Vain muutama päivä ja yö siitä, kun Vilma oli ”päässyt” meidän VIP-leiriimme ja Kimi ”joutui” rottien ja käärmeiden hallitsemalle naapurisaarelle, niin jo pistetään pakkaa taas sekaisin.

Ja samat kaverit taas asialla. Vilmalla ja Kimillä kyllä ihan supermehukas tilaisuus valita unelmaheimo itsellensä, vähänkö kävi kateeksi!

Mutta tässä se huikean ratkaiseva ero Vilman ja Kimin valinnoissa, kumpi ryssi ja kumpi ei.

Kimi lirissä

Kimin valinnathan miehiseen tyyliinsä perustuivat oikeastaan hyvinkin paljon vain siihen, miten tulevissa kisoissa aikoo pärjätä. Kimin silmissä kiilsivät vain tulevat kisat. Marko ja Tuuli heti siihen valintojen alkuun. Voimaa ja tietenkin älykkyyttä mukana, mutta ennen kaikkea voimaa. Eikä Ollikaan seuraavana valintana mikään rimppakinttu ollut, vaikka muuten hajalla alkoi jo ollakin. Minusta tuntuu, että Kimi ei tainnut tietää sitä Ollin valtavaa koti-ikävää, joka hajotti miestä enemmän kuin mitkään viidakkohaavat.

Tuntuu kuitenkin, että valinnat eivät ihan putkeen menneet, kun miettii, että melkein kaikki häntä jo meidän heimossa ulos yrittäneet naiset päätyivät Kimin tiimiin?

Valitsi Lotan jonkun aamujoogan takia heimoonsa? EI MENNYT KIMI NYT IHAN NAPPIIN!

Ja Veronica, joka oli jo ennestään Kimille vihainen, päätyi samaan leiriin sitten ”lohdutuspalkintona”. KIMI ON KUSESSA.

Ja Tuuli ei todellakaan ole mitenkään Kimin puolella ollut koskaan. HEH ja HIH!

Vilma on nero

Entäs Vilma? Mitä teki Vilma?  Oliko aurinko porannut jonkun reiän hänen päähänsä ja päästänyt viimeisenkin järjenhivenen ulos? Virpi? Miska? Minä? Mitä ihmettä? Mikä järki?

No nyt kerron sen.

Koska Vilma oli keplotellut omaksi parhaaksi ystäväkseen edellisellä saarellaan jo Virpin, oli hakenut tukea heikolta. Saanut sydänystävän, kuten Vilma minulle sanoi. Ja Virpihän on hassun viattoman uskollinen. Ja kenet Virpi otti siipensä suojaan, kun kukaan muu ei sitä tehnyt. Miskan. Virpi oli ottanut äitihahmon roolin suhteessa Miskaan heti alussa, kun kaveri oli liian yksinäinen.

Vilma lähti siis valitsemaan heimoaan vain ja ainoastaan tarkoituksenaan kerätä sellainen liitto VIP-saarelle, jossa hänellä on parhaimmat mahdollisuudet selvitä heimojen yhdistymiseen saakka, EI pelkästään voittamaan kisoja. Siis heimojen yhdistymiseen saakka. Ja siis niin, että liitto edellä, ei kisat.

Uskomatonta neroutta.

Jossainhan vaiheessahan heimojen pitää yhdistyä (emme siis ennakkoon tienneet, milloin). Noora ja Hannes kaksistaan altavastaajana, ja kunhan Vilma saa vielä minut liittoonsa, niin voimilla ei sitten paljon ole tekemistäkään kisoissa enää.

Mitä sinä olisit tehnyt?

Ja jos minua pidetään todellisena käärmeenä viime ohjelmassa, niin mitä itse olisit tehnyt? Kysyin aluksi Nooraa puolelleni, ja siinä mukana tuli Hannes. No. Hannes lupasi kysyä meidän liittoon mukaan vielä Miskaa. Aluksi luulinkin hänen olevan meidän liitossa, kun sitä häneltä itseltään kysyin, mutta sitten keskusteltuani Vilman kanssa selvisi, että Miska on ehdottoman varmasti heidän puolellaan.

Siis Vilma, Virpi ja Miska. Eli kysyn uudestaan. Mitä sinä olisit tehnyt?

Liittoutua Nooran ja Hanneksen kanssa ja mennä heimoneuvostoon äänestämään tasapeliä ja sen jälkeen ristiä kätensä ja pelätä omaa tippumista, vai hypätä toiseen liittoon, joka ei varmasti hajoa ja varmasti saadaan yksi pois heimosta? Siis pelata varman päälle vai uhkarohkeaa? Ei ollut vaikeaa päättää.

Puhdasta matematiikkaa.

Vihainen Hulk-mies

Saatuamme Nooran pois heimosta Hannes on nyt todella yksin, ja kuten aiemminkin olen sanonut, ei voi koskaan tietää, mitä tuo lempeä Hulk-mies tekee suuttuessaan?

Nooran tippumisen jälkeen olin huomaavinani, että nyt on kaverilla kuminauha todella kireällä. Ainakin tuon Nooran pois äänestämisen jälkeen pysyttelin ihan fyysisistäkin syistä vähän kauempana Hanneksesta. Ymmärrätte kyllä varmaan miksi.

Meillä on nyt saarella neljä iloista kaverusta ja yksi saatanan vihainen lihasmöntti.

Että silleen…

Kuvat: Nelonen Media

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*