Kauhea mäihä ja Ollin kurjuus

Selviytyjät Suomi
20.02.2019

No jos on joskus käynyt kavereilla tuuri, niin nyt kävi niin kyllä Kimille ja Vilmalle.

Voin käsi sydämellä sanoa, että kun se kivipussi meidän saarella avattiin, ja itse sen siis avasin, niin jokainen vuoron perään näkemättä sen pussin sisään otti itsellensä kiven ja sama tapahtui kuulemma myös toisella saarella. Ei ollut siis sovittu juttu tuotantoyhtiön puolesta! Ja eihän me vielä edes tiedetty, mihin niitä kiviä edes tarvitaan.

Kimillähän oli niiden naisten vikittelyjen ja rahan tarjoamisen jälkeen viidakkoveitsi todellakin kurkulla, eikä Vilmalla taas ollut käytännössä enää mitään mahdollisuuksia liittouttaa itseään mihinkään ryhmään, jossa olisi ollut varma pääsy jatkoon.

Ja mitäs sitten kävikään! Uskomaton tuuri! Molemmilla!

Kimin kohtalo hihitytti

Tosin Kimihän sai vasta jälkikäteen tietää, että naiset olivat meidän saarella liittoutuneet hänen tiputtamisensa taakse, ja kertoi, että oli kyllä superromuna joutuessaan pois meidän ”VIP-saarelta”. Siksi me jo aloimme saartamme kutsua. Toisella saarella ei ollut vielä edes tuluksia!  Ja Kimin ensimmäinen kisa toisessa heimossa, heti turpaan.

Hihitytti kyllä sen kisan jälkeen. Kiero-Kimille ihan oikein.

Vilmalla taas alkoi kissanpäivät. Ei tarvinnut osallistua ensimmäiseen kisaan, heti voitto, meidän saarelle ja voittohedelmäkulho tyhjennettävänä.

Sen lisäksi heimo, joka ei vielä kertaakaan ole hävinnyt yhtään kisaa, joten kaikki vielä lähes lomafiiliksissä. Vilma kertoi, että kameroiden sulkeuduttua siellä toisella saarella taas oli kuulemma ollut aika hiljaista. Kuolemanhiljaista.

Jo seuraava kisa muuttikin tilanteen, mutta ennen sitä kisaa yksi todella huomioitava asia.

Hoitajat paikalle

Olli Hermanhan oli jo ennen koskemattomuuskisaa todella huonona. Siis fyysisesti, ja se varmaan vaikutti sitä kautta myös henkiseen puoleen. Koti-ikävä oli sitä kautta kuulemma alkanut vaivata oikein todella.

Ennen kisojahan ollaan yleensä todella kauan paahtavassa auringossa odottamassa, kunnes heimot kutsutaan paikalle, ja ilmeisesti Ollin nesteytys meni todella pieleen, sillä juuri ennen kisaa hän niin sanotusti oli todellakin pyörtyä.

Auringonpistos ja ruuanpuute ilmeisesti pisti miehen maahan, sillä paikalle tarvittiin lääkäriä ja aurinkovarjoa. Kaveri makuuasentoon ja hoitajat paikalle.

Me muut taas jouduimme seisomaan mudassa ja odottamaan todella paahtavassa auringonpaisteessa toista joukkuetta, vaikka mielestäni selvä ratkaisuhan olisi ollut se, että Olli sivuun ja kisa alkuun. Aikaa meni varmaan puoli tuntia ja meidän joukkue oli jo siinä kunnossa, ettei meinannut ajatuskaan enää liikkua kunnolla päässä. Koko joukkue jo ihan loppu.

Tuollahan tyylillä voi kikkailla vaikka miten? Ai että jos kisan aikana alkaa vähän heikottaa, niin peli poikki siksi aikaa, kun kaveri kunnossa? Eli jos ollaan häviöllä, niin joku heimosta vaan valittaa hieman päänsärkyä ja peli heti poikki ja muut kerkeävät sillä aikaa setviä strategiaansa uudelleen? Epäreilua!

Ei yhtään vastaääntä!

No siitähän kisasta tuli sitten turpaan. Lähellä oli, ettei voitettu, mutta sitä jaksa murehtia.  Ensimmäinen heimoneuvosto edessä.

Olen vasta alkanut päästä jutun juoneen kiinni ja minulla jo kaksi liittoa sovittuna!

Aika helppoa valita se puoli, jossa enemmistö heimosta mukana. Ei tämä ollut ketään vastaan, vaan vain yksinkertaista matematiikkaa.

Eniten ihmettelin sitä, etten itse saanut yhtään ääntä, joka siis sekoitti kyllä hieman päätäni, että missä nyt oikein mennään. Opeteltavaa siis on vielä noiden liittoutumisten suhteen minulla.

Mukavaahan se on, että tällainen mölösuu saa mahdollisuuden jatkaa, ja vielä ilman yhtään vastaääntä. JEE!

Mutta se on selvä, että nyt alkoi peli koventua. Ja mennä likaiseksi.

Kuvat: Nelonen Media

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*