Se oli sun oma moka, Sauli!

Selviytyjät Suomi
17.02.2019

Buwaya sai ensimmäisen uhrinsa. Sauli Koskinen äänestettiin ulos.

Videoblogini tuoreimmassa jaksossa juttelemme Mika Seppäsen kanssa siitä, miksi Sauli tippui. Tosiasiassahan Sauli voi syyttää putoamisesta itseään. Sauli teki saman mokan, jonka takia Kim Heroldkin olisi tippunut heimostamme, ellei hän olisi uskomattomalla tuurilla päätynyt toiseen heimoon sunnuntain jaksossa.

Mistä mokasta kyse? No katso video, sieltä selviää!

Lisäksi puhumme siitä, miten Vilman tulo meidän heimoon ja Kimin siirtyminen Agilaan muuttaa molempien heimojen liittoja ja hygieniaa.

Jokaisessa Wiidakon Wallu -jaksossa käydään myös läpi jaksosta pudonneen kohtalo (Palmusta pudonnut -osio), paljastetaan kulissien takaisia tapahtumia (Wiidakon salaisuus) sekä lisäksi nimittäin joka viikko jakson kieroimman käärmeen (Viikon käärme).

Katso video tästä linkistä tai alta ja pysy kanavalla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*