Matkalla helvettiin?

Selviytyjät Suomi
31.01.2019

Kevätaurinko paistaa jo Suomessa, mutta tuntuu siltä, että ilmassa lentelevät perhoset ovat kaikki pakkautuneet vatsaani. On vasta varhainen aamuyö ja olen jo saapunut Helsinki-Vantaan lentokentälle ajoissa.

Tulen suoraan klubiltani ja taidan vieläkin olla humalassa. Tai siis olenkin. Juu. Matka kohti helvettiä on alkamassa, tai sitähän en tässä vaiheessa vielä tiennyt.

Luulin lähteväni paratiisiin ottamaan aurinkoa ja sosialisoitumaan tulevien kilpailijoiden kanssa autiolle saarelle. Downshiftaamaan. Syy ajoissa kentälle tulemiseeni oli kutkutus vatsassa, että ketä kilpakumppaneita matkalle on kanssani oikein lähdössä. Tuotantoyhtiö on heidät pitänyt visusti toisiltaan piilossa ennen matkaa.

Toimittajat pyörivät ympärillä kuin kärpäset, mutta en ole koskaan kärpäsiä pelännyt, enkä vihannut.

Suora leikkaus tästä siihen, kun kentän aula onkin jo täynnä urheilijoita, julkkiksia, muusikoita ja todellisuus on kohdallani se, etten tunne oikein ketään heistä.

Kuva: Nelonen Media

 

En harrasta kauheasti toisten ihmisten seuraamista todellisessa elämässä. Omassanikin on jo tarpeeksi tuijoteltavaa ja ihmeteltävää.

Paljon halailuja ja kättelyjä ja kevyttä keskustelua tulevasta reissusta, enkä uskalla kysyä suurimmalta osalta, että ketä he oikein ovat. Olen aika pihalla.  Ehkä hyvä niin. Puhtaalta pöydältä siis lähdetään. Tuttuja kasvoja mukana vaan Kim Herold, Virpi Kätkä, Lola ja Olli Herman.

Mutta tässä vähän ennakkotunnelmia kaikista kanssakilpailijoista matkan alkaessa:

Lola Odusoga:
Puolituttu, enkä kyllä muista mistä. Tuskin tulee kestämään kovinkaan kauaa kisoissa. Vaikuttaa kuitenkin mukavalta. Vaihdetaan muutamat sanat. Se on siinä.

Niklas Hagman:
Mitään hajua, kuka hän on. Olen jalkapallomiehiä. On siis lätkämiehiä. Tuntuu hieman hiljaiselta ja jotenkin siltä, ettei halua olla edes mukana matkassa. Häviän hänelle taatusti jokaisessa yksilökisassa.

Marko Asell:
Kaikkihan Markon tietää. Todella mukavan oloinen heppu. Ja hiljainen. Ei turhia mölise, mutta aina kun avaa suunsa, osuu ja uppoaa. Otetaan heti olutta matkalla ja tullaan hyvin juttuun. Tuon kanssa ei kukaan tunne oloaan epämukavaksi. Varmaan kova kisoissa.

Marko Asell. Kuva: Nelonen Media

Eevi Teittinen:
Kuka? Fitness-kuka? Fitness?

Sauli Koskinen:
Törmätty varmaan jossain kinkereissä. Tai sitten ei. Todella sosiaalinen ja mukavan oloinen kaveri. Ottaa heti alussa koko tilan haltuunsa. Julkkis. En tiedä mistä.

Hannes Hyvönen:
Hulk. Katkaisee selkärankani jo pelkällä katseella. Tosin vaikuttaa aika nallekarhumaiselta ja mukavalta. Tuon haluan joukkueeseeni. Voin kuikuilla sitten hänen selkänsä takaa, kun voitamme joka kisan.

Veronica Verho:
Da? Selviää vasta saarella, kuka hän on. En edes uskalla kysyä matkalla. Ei vaihdeta varmaan sanaakaan. Mimmiporukoissa vehtaa. Täysi mysteeri koko nainen.

Virpi Kätkä:
Ihana Virpi. Sellainen ilosielu koko ihminen ja säteilee hyvää oloa aina ympärilleen! Meillä synkkaa hyvin ja Virpille maistuu konjakki, eli tosikaveri silloin. Virpin kanssa itkettää ainoastaan, kun nauraa kippurassa hänen jutuilleen. Mahtava ihminen! Tuskin pärjää kuitenkaan kisassa.

Lotta Näkyvä:
Hävettää. Tämäkin nainen minulle taas yksi kysymysmerkki. Kova puhumaan ja energiaa tuntuu olevan yhden ydinvoimalareaktorin verran. Iloinen ja siitä minä tykkään! Tullaan heti hyvin juttuun. Naamasta paistaa hyvyys. Kisoissa varmaan kova.

Lotta Hintsa. Kuva: Nelonen Media

Noora Räty:
Vaikuttaa siltä, että tuossa yksi voittajaehdokkaista minun aivoissani. Puhuu järkeviä, ei turhia lätise. Sopii minulle. Mutta KUKA tuokin on? Naisista ehdottomasti varmaan kovin kilpailija. En lähtisi vääntämään kättä hänen kanssaan.

Olli Herman:
Olli on aina Olli! Musiikkipiireistä jo vanha tuttu. Tullaan hyvin juttuun! Maailman leppoisin mies. Tyttäreni kysyi joskus häneltä pienenä festareilla, että: ”Oletko sinä Toni Wirtanen?”
Parasta olutseuraa ikinä. Kisasta niin tiedä.

Vilma Bergenheim:
Alan jo toistaa itseäni, mutta siis taas KUKA? Selviää kun jutellaan, että tyttäreni äidin Niina Heralan mallikaveri ollut joskus aikoinaan. Vaikuttaa aika varautuneelta. Ja laihalta! En usko kauaa pysyvän kisassa mukana. Ei kroppa kestä.

Kim Herold:
Ihan superdude! Vanha tuttu myös musapiireistä. Tosin varmaan kovin peluri. Voimaa ja älyä samassa paketissa. Hänen kanssaan kannattaa kisassa olla samalla puolella. Ikävää, ettei olla nyt baarissa, vaan kilpaillaan voitosta keskenämme.

Kim Herold. Kuva: Nelonen Media

Miska Haakana:
TÄYSI MYSTEERI koko mies. Hiljainen, varautunut, pysyttelee vähän omissa oloissaan. Tutustun heti alussa, kun käy vähän sääliksi kaveria.

Tuuli Matinsalo:
Tämä nainen on yksi supersankari. Tiedän historian ja tuntuu olevan hyvässä tikissä edelleen, tuon kanssa ei leikitä. Tosin onkin jo heti niin leppoisaa seuraa, ja tullaan heti juttuun. Tuon naisen haluan puolelleni.

Siinä siis tunnelmat matkan alussa henkilöistä ja tunnelmasta Helsinki-Vantaan lentokentältä. Otetaan oluet Markon ja Ollin kanssa.

Tästä se helvetti siis sitten alkaa!

Kuva: Nelonen Media

  • Kaija Kivinen

    Todella mielenkiintoista ! Odota kovasti jo seuraavaa jaksoa 🙌

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*