Töitä tarjolla!

Yleiset pään aukomiset
18.09.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

Se on taas se aika vuodesta että tuntureissa olisi töitä tarjolla!

Normaalisti ihmisillä vuosi vaihtuu viimeinen päivä joulukuuta, kun taas minun kalenterivuoteni alkaa marraskuun lopulta. Miksi näin? Hiihtokeskus elämää rytmittää eri sesongit, joista talvisesonki on pisin. Talvisesonki alkaa marras-joulukuun taitteessa ja kestää huhtikuun viimeisille viikoille asti. Itse talvisesongin sisällä pyhät ja lomat rytmittävät asiakkaiden määrää. Tärkeimmät sesongit meille ovat joulu, uusivuosi, hiihtolomat, pääsiäinen ja niin kutsutut “kiimaviikot”.

Muina vuodenaikoina tunturissa on hiljaisempaa, mutta ei todellakaan kuollutta. Heinä-syyskuu aika on nykyään kohtuullisen kiireellistä aikaa ja varsinkin kesäsesonki on tuonut uuden haasteen meille. Vakituiset työntekijät pitävät kesälomansa ja meidänkin pitää palkata “hiljaisellekin” ajalle henkilöitä, jotta saadaan asiakkaat palveltua myös kesäisin.

Meitä on täällä kaupalla vakituista kalustoa n.25 henkilöä ja kevättä kohden määrä tuplaantuu. Se on kohtuullisen suuri määrä henkilökuntaa kun ottaa huomioon, että kauppamme sijaitsee kohtuullisen syrjässä kaupunki keskuksista. Sesonki vaihteluista johtuen myynnit ovat hyvinkin epätasaiset ja se aiheuttaa todella paljon haasteita osastovastaaville. Tilausmääristä voisi sen verran sanoa, että esimerkiksi pääsiäisenä tavaraa liikkuu viikossa saman verran kuin touko-kesäkuussa yhteensä. Työ on todella fyysistä, mutta myös henkisesti kuormittavaa.

Työtehtäviä kaupalla on lukuisia. Kassatyö, hyllytys, tilausten kerääminen, keittiö, palvelutiski, varastomiehen hommat jne. Kaupassamme asiakkaat myös kyselevät todella paljon alueen palveluista ja ulkoilu mahdollisuuksista. Tämän vuoksi aluetietämys on plussaa. Kaiken lisäksi asiakaskuntamme koostuu myös ulkomaalaisista asiakkaista. Heillä on erilaisia toiveita ja tarpeita kun vertaa kotimaisiin asiakkaisiin. Palvelukielenä pärjää englannilla, mutta esimerkiksi Saksan kielen taidosta ei todellakaan ole haittaa.

Suurinosa meillä työskentelevistä ihmisistä ovat muuttaneet Ylläkselle, jostain päin Suomea. Asuntoja kaupalla ei ole ollut tähän asti tarjota, mutta me pyrimme parhaillaan ratkaisemaan tämän ongelman asuntola tyyppisellä ratkaisulla. Ensi kesänä olisi tarkoitus rakennuttaa oma pieni rivitalo, jonne voisimme majoittaa meillä työskenteleviä ihmisiä. Nämä suunnitelmat ovat vielä tosin suunnittelupöydällä, mutta pyrimme nämä ongelmat ratkaisemaan.

Olen havainnut myös että kaikki eivät yksinkertaisesti halua asua täällä ympäri vuoden. Osa ihmisistä taas toisaalta tykästyy alueeseen ja he ovatkin jääneet tänne asumaan pitemmäksi aikaa.

No mutta! Asiaan! Meillä olisi tulevalle kevätkaudelle avoimia työpaikkoja avoinna. Työtehtäviä olisi avoinna kassa, varasto, palvelulinjasto, keittiö ja hyllytyspuolella. Tämän lisäksi henkilökunnalle kuuluu kaikki muut kaupassa tehtävät työt. Näitä tehtäviä on todella paljon. Työt alkaisivat marraskuussa ja helmikuussa. Ensisijaisena arvostamme hyvää työmoraalia ja työkokemusta. Työkokemus ei ole aina välttämättömyys, vaan asenne oppimiseen ja työntekoon ratkaisee. Duuni on todella raskasta ja itkuitta harvoin kaudesta selviää. Mikäli sinusta tuntuu että haluaisit lähteä koittamaan siipiäsi Suomen erikoisimmassa työympäristössä, paiskaa hakemusta rekry@jouninkauppa.com

Palkkaus tes

Asuntoja tällä hetkellä ei ole tarjota (vielä)

Kokoaikainen työ (37.5h/vko)

Laita liitteenä cv:si, kuvasi ja kerro hiukan itsestäsi. Vastaamme kaikille hakijoille parin viikon sisään.

Edelliseen blogiini pääset tästä klikkaamalla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*