Blogiura ohi?

Yleiset pään aukomiset
17.09.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

Aloitin viime keväänä blogiurani Allerin omistamalla Baana-sivustolla. Nyt Allerilla on yt-neuvottelut ja sivusto, jonne kirjoitan on lakkautusuhan alla. Onko Blogiura ohi?

En varmana ole ollut mitenkään aktiivisin blogikirjoittaja Allerin historiassa, mutta mielestäni tekstini ovat keränneet kivasti lukijoita. Yksittäiset kirjoitukset ovat keränneet tuhansista, jopa sataankymmeneen tuhanteen lukijaan per kirjoitus. Mielestäni todella hienosti keskittymishäiriöiseltä, joka ei todellakaan koe olevansa mikään erikoinen kirjoittaja.

Hieman haikea fiilishän tästä tulee, mikäli sivusto isketään alas. Eihän siitä mitään varmuutta ole mutta minulla ja vaimollani riittäisi haluja purkaa fiiliksiä ulos ja blogisivusto on siihen ollut erittäinkin hyvä alusta. Sen verran pitää myös sanoa että vaimoni on myös näissä yt-neuvotteleuissa mukana kun hänen alustansa Idealistalla on myös lakkautusuhan alla.

Varmaan arvaatkin, että ei me tässä toimettomana aiota olla. Mikäli lähtö tulee sivustolta, niin onhan nuita muitakin sivustoja minne kirjoitella. Jos vain halukkaita ottajia riittää? Toinen vaihtoehto olisi perustaa oma sivusto? Mitä mieltä olet miten kannattaisi toimia? Meillä on kuitenkin semmoinen fiilis  että kyllä tässä vielä annettavaa olisi ja meilläkin on oma porukka, jotka jaksavat meidän jorinoita vielä lukea.

No, se niistä! Elämä rullailee eteenpäin niinkuin aina ennenkin. Mitä enemmän on mukana kaikessa niin sen enemmän tulee myös näitä “takapakkeja”. Osa ei ole mitenkään itsestä riippuvaisia, mutta paljon sitä kyllä pystyy omaan tulevaisuuteen vaikuttamaan kun on vain tarpeeksi avoin ja koittaa kääntää kaikki mahdolliset kivet. Sitä se yrittäjyys taitaa olla. Olen huomannut porukan luovuttavan ensimmäisistä vastoinkäymisistä, vaikka silloin juuri pitäisi painaa vain kaasua enemmän. Mahdollisuuksia valuu elämään, kyse on siitä että tarttuuko niihin mahdollisuuksiin vai antaako niiden lipua eteenpäin.

Väkisinkin tulee mieleen kymmenen vuoden takaiset tapahtumat, kun kynnettiin niin syvällä suossa rahaongelmien takia ja maailma näytti silloin todella synkältä. Ei mennyt viikkoa, etteikö märkää rättiä olisi tarjoiltu päin naamaa jatkuvalla syötöllä. Vaikeat ajat opettivat että kaikesta kyllä selviää hengissä jos vain asenne on kohdillaan. Paskaltahan tuon mantran opettelu on tuntunut, varsinkin silloin kun kaikki tuntuu käyttävän naamaasi kuramattona. Silti, just keep going forward.

Ei kait siinä! Tämmöisillä ajatuksilla!

Edelliseen blogiini pääset tästä klikkaamalla!

 • tapio lipsonen

  Matoa koukkuun. Valitsemisesi tie vaatii sen ja on hyvä. Hyvä Sampo. Terveisin Artun isä.

 • Eila Simonen

  Älkää kumpikaan lopettako,please!Löytyy niitä sivustoja,ja jos ei löydy,tehkää oma.Aitous teissä molemmissa viehättää.

 • Illla

  Alkaisko olla se kuuluisa 15 minuuttia julkisuudessa kulutettu?
  Jos haluaa roikkua höpönlöpön otsikoissa vuosikymmeniä ni soitto Nykäsen Matille, se tietää tästä aika paljon.
  Nykyään pitää olla nopea ja kiinnostava koko ajan – isommat tähdet ko vaikka Kardashianit on palkanneet tähän hommaan ison köörin väkeä, että pysyvät “kiinnostavina”.

  Onnea matkaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*