Nakkikauppias vei kuin veikin Suomen Selviytyjät!!! Miten tämä tapahtui? 

Yleiset pään aukomiset
13.05.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

En ole oikeastaan vieläkään tajunnut että miten nakkikauppias voi viedä Suomen Selviytyjät?! Miten tämä kaikki tapahtui ja mistä kaikki johtui? Näitä kysymyksiä olen vajaan vuoden tässä päässäni pohtinut.

Lähtö Selviytyjiin oli melkoisen nopea. Sain aikaa valmistautua vain kolme päivää, koska lähdin varasijalta. Tämän takia taitoin matkaa yksin lähes kolmanneksen. Muut olivat perillä ennen minua paljon aikaisemmin ja tästä syystä ajattelin että minun aloitus pelin kannalta on haastava kun muut ovat tutustuneet toisiinsa. Tämän lisäksi olin todella heikossa kunnossa. Ylipaino, kaksi kuukautta aiemmin murtunut sormi ja lyhyt valmistautuminen ei voisi olla vaikuttamatta suoritukseen. Näin ajattelin.

Voin purkaa tätä seikkailua tarkemmin osiin hiukan myöhemmin, koska jos nyt kirjottaisin koko reissun auki niin tästä blogi-tekstistä tulisi kirjan mittainen. Vaimoni oli seurannut Selviytyjiä aiemmin minua enemmän. Hän neuvoi minua että ”koita pysyä tutkan alapuolella ja soita Patrick Degermanille”. Helkatin hyvät neuvot! Näistä myös myöhemmin.

Selviytyjät on peli jota mielestäni ei voi täysin kontrolloida. Vaikka pelaisit tehtävät niin hyvin kuin pystyt, vaikka liittoutuisit kuinka luotettavien ihmisten kanssa niin mikään ei ole loppujen lopuksi täysin hallittavissa. Se oli jännä miten tuotannon puolelta peliä sotkettiin vähän väliä. Heimot sekoitettiin, yhdistettiin ja saarille kylvettiin amuletteja. Näistä syntyy täysin uusia liittoja ja twistejä. Jos kuvittelit että kaikki on nyt suunniteltu ja hanskassa niin voi pojat! Se oli harhaa!

Mie en ole ihan varma että miksi juuri minut äänestettiin Selviytyjäksi mutta luulen sen johtuneen minun ”tasapaksuudesta”. En ollut ihan paska tehtävissä, hoidin saarella työni tunnollisesti enkä myöskään kauheasti höpöttänyt niin että se olisi jengiä ärsyttänyt. Tämän lisäksi pelasin mielestäni ihan hyvin!

Minun onni oli että sain liittolaisikseni Kimmon ja Jannin! Ilman näitä ihania kavereita matka olisi tyssännyt aikoja sitten. Jokaisella meillä oli pitkin peliä tärkeitä rooleja. Kummatkin vetivät uskomattomia vedätyksiä ja kieroilivat todella hienosti! Minusta jokainen meistä olisi voinut ansaita voiton! Kuulin Juhanalta että Jannin peli olisi osaltaan kaatunut siihen, ettei saanut tulta aikaiseksi yhdessä tehtävässä. Kimmon peli jäi taas vajaaksi sen takia että mulla ja Jannilla oli niin pitkä yhteinen taival jota halusimme vaalia.

Oli miten oli niin vaikka Selviytyjä Suomi titteli on aivan äärettömän mahtava niin kaikista parhainta tässä oli yleensäkin koko tämä reissu ja ihmiset! Reissusta opin että minäkin voin pärjätä tällaisissa kisoissa ja mikään ei todellakaan ole mahdotonta. Ihmisistä taas opin että vanhoillakin päivillä voi elämään saada uusia mahtavia ystäviä! Kiitos!

Seuraavassa blogissa kerron mihin palkintopotti menee!

Kiittäen

Selviytyjä Sampo 😉

 • Lars Lindqvist

  Mikä on seuraava tavoite ?

 • Kaija Tuomi

  Johan tämä kauppias on facessa hehkutellut pitkään voittoaan. Mikäli ei olisi voittanut olisi pitänyt mölyt masussaan. Joten ei tämä yllätys ollut. Liikaa intoo kuten tänään. Katsokaa katsokaa, lähetys alkaa 20.00

 • Pirjo Kääriäinen

  Hyvä Sampo ja niin hirveesti Onnea!🌺🌴🌹Kyllä piti jännittää loppuun asti! Hyvin vedit koko “putken”!✨✨🎂🍾🏆🎯

 • Pirjo naapurikylästä

  Huikeaa Sampo 😎 Kyllä sie Lapin mies olit edukses Selviytyjissä 👍🏼 Upeaa, mahtavaa 👍🏼🇫🇮🎯
  Olet ansainnut ison halauksen 💕
  Käytä kuitenki yks 10 (-tonni) perhees kans lomailuun… he elivät ilman sinua reilun kuukauen, voisit antaa heille ittes kaheksi viikoksi …yksinoikeuela 😍💕

 • Jonna

  Onnittelut Sampo! 😊

 • Sirkka-Liisa Tervo

  Paljon, Paljon Onnea Sampo sinulle kuin myös kotijoukoillesi, jotka olivat mahtava tukijoukko. Muutenhan se ei varmasti onnistuisi olla noinkin pitkän ajan poissa perheen luota. 🙂

 • Maire Peltonen

  Onnea,hyvä että voitit,Janni kiero….

 • Marjatta Kärki-Tikkanen

  Onnea hällen ja isosti niin etä riittääpi

 • Kata

  Hyvä analyysi! Onnea!

 • Satu

  Onnittelut! Olet ihan mahtava tyyppi! 🙂

 • Irma Ruokamo

  Hyvä , hyvä Sampo. Pohjosen poika on paras SELVIYTYJÄ. Vietä nyt aikaa perheesi kans, sen te tarvitsette nyt perheenä. 👍

 • Yrjö Turunen

  Hyvä Sampo,
  tärkeää, että voitit.

  Olet pohjoisen selviytyjä👍

 • Kaarina Kursukangas

  Mielestäni Janni oli todellinen selviytyjä. Pääsit voittoon hänen avullaan. Luulen, että miehet äänestivät miestä, joita oli enemmistö tuomareista.
  Lopussa ryntäsin halaamaan Juhana ja unohdit Jannin täysi.
  Valitettavasti näin käy myös työelämässä, että paras ei voita.

 • Chatherine

  Kaija Tuomi
  Miksi ihmeessä katsoit ohjelmaa tai menet Sampon facesivulle jos se noin kiukuttaa?
  Keskity omaan elämääsi ja huomaa siinä positiivisia asioita niin oma olosi kohentuu.

 • Sirkka-Liisa Hietala

  Kyllähän tuon arvasi👍 olethan sinä sellainen vempula💖💖 hyvässä mielessä ja hyvät taustajoukot, Minttu, mummot ja kaikki muut jotka vaan tykkäämme sinusta🌹
  ONNEA🌹 ja palkintorahasi annat hyvään tarkoitukseen,SUURI KIITOS

 • Henna

  Hyvä Sampo!
  Olit mun suosikki…

 • vesa Kangasniemi

  Sampo. Tuossa viimeisessä kuvassa missä poseeraat, kiinnostaa, mikä on paino pituutesi? Hienossa kunnossa olet.

  • sampokaulanen

   170/78

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*