Juhana, mikä on puhdasta peliä ?!

Yleiset pään aukomiset
08.04.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

Mulla meinasi hermo revetä pahemmin kuin shortsini kun Juhana rupesi lässyttämään Heimoneuvoston jälkeen että hän ei arvosta rottamaista peliä mitä saarella pelattiin. Siis mitä ******?! Juhana, joka koitti manipuloida kaikkia alusta loppuun ja pelasi koko ajan omaan pussiin alkoi moralisoimaan, että muut pelaa likaista peliä?! Mitä ******! Sehän on pelin henki.

Likainen peli Selviytyjissä Juhanan mukaan on sellaista mikä ei mene hänen käsikirjoituksen mukaan! Likainen peli Juhanan mukaan oli sellaista että muut eivät tee niin kuin hän sanoo. Likaiseksi peliksi Juhana lukee myös liitot joihin hän ei päässyt mukaan..

Mie ymmärrän täysin pelin luonteen ja en tykännyt itsekkään kaikista käänteistä mitä Selviytyjissä tapahtui, mutta mulla ärsytti Juhanan asenne, että alkaa muita syyllistämään likaisesta ja moraalittomasta pelistä vaikka itse ihan samalla lailla juoni ja pelasi peliään. Totta kai! Pelin nimi on Selviytyjät eikä mikään Keihäsen unelmaloma.

Olen havainnut, että manipuloinnin mestareita ******* eniten asiat, jotka ei mene heidän käsikirjoituksen mukaan. Monella sosiopaatilla, narsistilla ja hullulla esiintyy samoja piirteitä mitä Juhana toi itsestään esille. Ja mikään ei minua vituta enempää kuin selkärangattomuus. Minusta olisi ollut kunnioittavampaa Juhanalta vain myöntää, että hällä ärsytti et kaikki ei mennyt omien juonien mukaan ja olisi vain heittänyt kiitokset hyvästä pelistä muille mutta ei… Piti alkaa höpiseen moraalista. Juhana ja moraali eivät sovi samaan lauseeseen ja nyt puhun vain tästä pelistä.

Jotta tämä kirjoitus ei saisi sellaista sävyä, että dissaan Juhanaa niin haluan todeta tähän loppuu että mulla ei ole Juhanaa vastaan mitään. Tykkäsin monista keskusteluista mitä käytiin saarella. Juhana itketti, nauratti ja samaan aikaan sai minut raivon valtaan.

Ja semmoiset ihmiset jäävät mieleen… Kiitos Juhana että olen saanut tutustua sinuun!

Terkuin

Sampo

Linkki Jamesin pudottamis blogiin

  • Marko Uskelin

    Asiallinen kirjoitus 🙂👍

  • Ritva

    Minä niinnautin kun sanoit suorat sanat! Huusin täällä että :Hyvä Sampo! Amuletin antaminen Ransulle oli hyvä teko. En tykkää yhtään siitä Helmenkalastajasta ja toivon sydämestäni ettei hän ainakaan voita.

  • Jore

    Kaippa huomaatte tekniikan jolla Helmenkalastaja piti rautatankoa kiinni! Ei suora eroja keskeltä vaan yläosasta, jolloin vipuvarsi auttoi lukitsemaan tangon pienellä voimalla. Viekkaudella voitettu 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*