Tekikö Selviytyjissä mieli seksiä?

Yleiset pään aukomiset
28.03.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

Tässä pari ihmisiä askarruttavista kysymyksistä:

”Tekikö Selviytyjissä mieli seksiä?”

Oliko vaikeaa olla vähissä vaatteissa olevien naisten kanssa?”

”Tyydytettiinkö siellä itseään?”

Itsekin olen pohtinut joskus aiemmin samoja kysymyksiä kun olen katsellut Jenkkien Selviytyjiä. Mietin että mahtaa siellä olla vaikeaa pitää katse kurissa ilman että harhailee aroille alueille.

Ja mitä sitten kun himot yltyy tietylle tasolle niin pitääkö juosta viidakon pimeimpään ja rauhaisimpaan nurkkaan tarpeiden tyydytyksille?!

Kuva: Nelonen

Normaalissa elämässä tämmöisten asioiden miettiminen on normaalia, mutta tuolla viidakko-oloissa ei kauheesti ollut seksuaaliset asiat mielessä. Itse asiassa minun oli pakko kysyä meidän psykologilta jossain kohtaa, että ”mikä on vialla kun ei mieti seksiä”?

Psykologilta tuli asiaan ainakin yksi järkeenkäyvältä kuulostava perustelu ja se oli Maslow’n tarvehierarkia.

Kun olet niin sanotussa ”survivor”-modessa, niin niin sulla on tietyt asiat mitkä pitää tyydyttää ennen kuin toiset mieliteot pääsevät pintaan! Laitan tähän alle Wikipediasta kopsatun pätkän, missä on laitettu tärkeysjärjestykseen ihmisten tarvehierarkia.

Maslow’n mukaan ihmisen tarpeiden hierarkkinen järjestys on:

 1. Fysiologiset tarpeet (hengissä säilymisen fyysiset edellytykset, kuten ruoka, juoma, hengitysilma)
 2. Turvallisuuden tarpeet (suojautuminen erilaisilta vaaroilta)
 3. Yhteenkuuluvuuden ja rakkauden tarpeet (ystävyys, rakkaus, ryhmään kuuluminen)
 4. Arvonannon tarpeet (itsearvostus, kunnioituksen saaminen muilta)
 5. Itsensä toteuttamisen tarpeet (omien kykyjen saaminen täyteen käyttöön esimerkiksi työssä tai vanhemmuudessa) Lähde: Wikipedia

Itse pidin tuota myös järkevänä perusteluna sillä ei saarella tullut kauheasti pesää ajateltua. Suurin osa oli myös varattuja, ja kyllä meillä oli ikävä omia puolisoja ja muutenkin perhettä. Että ei siinä niinkään syrjähyppy ollut mielessä!

Ja oletetaanpa hypoteettisesti että oltaisiin kaikki oltu sinkkuja. Kaikilla sama mahdollisuus möyriä toistemme kanssa niin paljoin kun mahdollista niin kuinkas herkkua se sitten olisi ollutkaan?!

Saarellahan ei ollut hygieniavälineitä, paskottiin kuoppiin, ei sheivailtu alapäitä, saati sitten pesty juustoja nahkojen alta. Omnom!!!

No makunsa kullakin, mutta melkoisen extreme-meiningistä täytyisi tykätä, eikä voi olla niin justiinsa tuon hygienian kanssa, jos saarella haluaisi hassutella.

Mutta joo! Lyhyestä virsi kaunis! Vaikka oli nättejä likkoja, niin kyllä siinä oli se peli ja siitä selviytyminen mielessä.

Ei seksi. Ei edes itsekseen, eli amuletti sai olla housuissa ihan rauhassa.

Tietysti voin vain puhua omasta puolestani!

Edelliseen Selviytyjä aiheiseen blogiin pääset tästä.

Sampo

Lue lisää seksistä Baanasta:

Milloin on paras aika harrastaa seksiä?

Näin saat naisen tulemaan yhdynnässä

Näistä asennoista naiset nauttivat eniten

 • Milla

  Tuskin mielessä käy asia kun kyse selviytymisestä 😂

 • Tiku ja Taku

  Sulla on baby mielenkiintoisia postauksia – oikeesti. En oo ennen nähnyt kenenkään kommentoineen tätä asiaa. Ja ilmeisesti oot fiksun vaimokin vielä hankkinut. Hyvä Sampo, sä oot paitsi mukava niin vielä fiksukin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*