Miksi äänestimme Saraa? Tässä meikäläisen analyysi…

Yleiset pään aukomiset
25.03.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

Selviytyjät Suomessa saatiin nähdä taas yllätyskäänne! Meidän liittouma äänesti Saran ulos! Miksi sitten äänestimme hänet pihalle eikä Juhanaa? Mie en ihan tarkkaan muista kaikkia käänteitä nuista päivistä! Sen muistan että mielipiteitä vaihdeltiin suuntaan jos toiseen!

Palkintokisan voitto Jannilta oli käänteentekevä voitto meidän liitolle! Mikäli Juhana tai vaikkapa James olisi voittanut palkintokisan niin tilanne olisi ollut täysin erinlainen heimoneuvostoon lähdettäessä. Meiän liittoon tuossa pudotuksessa kuuluivat Helena, Katja, Janni, Kimmo ja minä. Toisessa porukassa olivat sitten Ilari, Juhana, James ja Sara.

Kimmo oli luvannut Juhanalle ettei äänestä häntä. Se oli ärsytti tietysti minua suunnattomasti mutta ymmärsin täysin Kimmon päätöstä ja kunnioitin lojaalisuutta. Tietysti minua kuumotti että onko Kimmo sitten kääntänyt selkänsä mulle. Tuo päivä ja alkuaika uudessa leirissä oli todella painostavaa. Ehkä yksi raskaimpia aikoja mitä kisassa olin nähnyt. Koti-ikävä, ikävä lapsia ja vaimoa kohtaan oli näännyttävä. Myös pelin luonne muuttui täysin sekoittamisista ja yhdistämisistä. Peli alkoi ikään kuin alusta joka kerta ja se mursi mieltä todella rajusti!

Sara oli mulle täysi mysteeri. Nyt kun olen nähnyt jaksoja telkkarista niin huomaan kuinka kova pelaaja hän oli! Meidän taktikointi siis osui oikeaan. Me pidettiin häntä vaarallisena ja ilmeisemmin kuitenkin lojaalina enemmän vanhaan heimoon kuin meidän uuteen posseen. Meillä ei ollut tietoa että Saralla olisi ollut amuletti. Elettiin ainoastaan Juhanan tiedon varassa että amuletti olisi mennyt Kaitsun mukana. Sitä oli hyvin vaikea uskoa. Uskottiin että amuletti on Juhanalla koska hän on sellainen ihminen joka syynää kaikki paikat niin tarkoin ja etsii varmana amulettia viimeiseen asti.

Katja tuntui luotettavammalta liittolaiselta kuin Sara. Kun näitä keskusteluja käytiin puolin ja toisin niin meiän posse syötti tietoa että ollaan äänestämässä Katjaa, Juhanaa tai jopa Ilaria. Sillä koitettiin saada hämäännystä aikaan. Vaikka tosiasiassa juonittiin Saraa pois. Ilmeisemmin hyvin tämä tarina meni läpi, koska Sara ei osannut odottaa pudotusta. Ilari kuitenkin haistoi meidän juonet ja loppuvaiheilla koitti Saralle sanoa että ollaan hänet pudottamassa. Sara kuitenkin jätti käyttämättä amuletin. Onneksi.

Kimmon saaminen takaisin liittoomme oli merkittävä juttu! Ei pelkästään äänen takia vaan se oli Juhanalle kova paikka! Äänestyksen jälkeen tunnelma oli kyllä melkoisen jäinen! Ilari oli aivan hulluna Saran lähdöstä, Juhana aivan pölkyllä päähän lyötynä että Kimmo ei äänestänyt Katjaa ja näin ollen oli meidän juonessa mukana! Tuota hämmennystä ja hulluutta on vaikea sanoin kuvailla! Epäluulo kaikkia kohtaan oli läsnä aina kun näistä pudotuksista juteltiin. Mielessä oli että vedätetäänkö minua, pystynkö luottamaan henkilöön joka mulle puhuu vai mikä on kuvio!?

On sanomattakin selvää että tämä pudotus tekee pelistä entistä jännemmän ja väleistämme vieläkin kireämmän! Kenen kelkkaan kukin menee ja mitä jatkossa tapahtuu? Se selviää taas tulevissa jaksoissa!

Edellisen pudotuksen analysointiin pääset tätä klikkaamalla

Viidakkoterkuin

Sampo

 

Kuvat Nelonen Media

 • Ripa

  Höpö höpö…Tuotanto antoi äänestys ohjeet teille,että mielenkiinto ohjelmassa säilyy!

 • Mirja

  Onko nuo kilpailijat niin laput silmillä ettei he nää kuinka tuo ‘kalastaja’ manipuloi kaikkia, Katja oli oiva pelaaja kun teki ns. rauhan tuon suupaltin kanssa!!

 • Leena Vekka

  Tuntuu toi kummalliselta puliveivaamiselta.Ohjelma on tyhmääkin tyhmempi, mutta olen ihan koukussa siihen.Katson kummastuksekseni joka jakson, kuka selittäisi käyttäytymistäni, itse en osaa.Ehdottomat suosikkini ovat Helena ja James.

 • Sami

  Kävi miten kävi lopulta, mutta Helmenkalastaja ois pitänyt saada ulos aikaa sitten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*