Miksi Kai Vaine sai lähteä? Minun näkökulma asiasta.

Yleiset pään aukomiset
18.03.2018
Kaupallinen yhteistyö: Jounin Kauppa

Miksi Kai Vaine sai lähteä? Miksei Barbaari tai vaikkapa Sahamies? Kai Vaineen pudotus Selviytyjistä aiheutti melkoisen määrän ihmetystä. Suurimmaksi osin siksi, että pudotusta pidettiin raukkamaisena ja epäreiluna. Olen itsekin huomannut että kotisohvalta on todella paljon helpompi kritisoida pelaajien päätöksiä ja liittoja. Kotikatsomon etuihin kuuluu se että näkee mitä kaikki puhuvat haastatteluissa. Meillähän saarella ei ollut mitään käryä, mitä kukanenkin meistä oikeasti hautoi mielessään.

Kilpailun säännöthän eivät ole meidän käsissä ja se oli sattuman kauppaa kuka jäi paaluihin ja kuka vapautui niistä ensimmäisenä. Tältä osin mentiin niin kuin pitikin. Jonkun oli lähdettävä. Mutta miksi sitten Kai?

Kun joukkueet sekoitettiin pari jaksoa takaperin otin Kain ensimmäisenä toisesta joukkueesta. Halusin saada älyä ja voimaa Tugaven riveihin. Valinta osottautui täysin oikeaksi. Kai on äärettömän fiksu, karismaattinen, hauska ja todella fyysinen kisaaja. Huomasin hyvin nopeasti myös että miehän olen pian kusessa, mikäli Kai pääsee pidemmälle pelissä. Olin täysin varma että hänen vanhat liittonsa ovat paljon kestävämpiä kuin meiän välinen uusi liiton alku. Tästä syystä aloin pelkäämään Kain ylivertaisuutta. Kukaan ei halua joutua yksilötehtäviin kaverin kanssa, joka pieksee sinut ylivertaisuudellaan ja voi myös puhua ihmisiä ympäri. Tämä vahvuus taisi olla myös Kaitsun heikkous. En ollut ainoa joka ei halunnut lähteä yksilötehtäviin vahvimpien kanssa.

Aikaa on kulunut sen verran paljon kuvauksista, että en tarkalleen muista miten juonittelut sauna illassa meni. Johtunee myös Philippiiniläisestä oluesta (joka oli todella maukasta).

Mulla oli heti selvänä, että haluan Kain ulos koska en pitänyt Sahamiestä uhkana. Barbaari oli ollut todella fyysinen mutta hänen heikkoutensa voisi olla älylliset haasteet.

Kimmo ja Helena mulla ei ollut mielessäkään. Vaikka Kimmo oli niin sanotusti syrjähypyllä niin halusin että hän jää vielä peliin, koska halusin kuulla mikä on hänen liittonsa ja uskollisuuden laita. Helena taas oli mielestäni hallussa. Ja hänen äänensä tuntui tärkeältä vaikka kisoissa ei loistanutkaan.

Minun mieltäni vaivasi kuitenkin Juhanan ja Saran jutut. Kun saatiin huivit ja lähdettiin tekemään haastatteluja niin Sara huikkasi mulle että Juhana on todella petollinen ja siitä pitää päästä eroon. Siitä tuli vähän creepy olo. Juhana taas pommitti minua kaikenmaailman kysymyksillä saunassa. ”Tämä peli on aivan hullua aattelin”. Janniin ja Katjaan mulla oli hyvä luotto päällä. Tästä on helppo laskea yhteen minun ajatuksen juoksun. Tiivistettynä Kai olisi saanut puolelleen Saran, Sahamiehen, Juhanan ja Barbaarin. Tämmöinen minun kela oli.

No, Oli miten oli mutta Kaitsu on ulkona ja ei varmana hyvillä fiiliksillä. Rajua peliä jossa kaikki tehtävät ja pienetkin käänteet vaikuttavat lopputulokseen. Saa nähä miten tässä käy kun yksilöpeleihin mennään. Se on kuitenkin varmaa että peli kovenee jakso jaksolta!

Viidakkoterkuin

Sampo

Muut blogini löydät tästä linkistä!

Kuvat: Nelonen Media

 • Tarja Aalto

  Mun mielestä tää ei ole kilpailua vaan kieroilua. En syytä ketään yksilöä vaan kaikki ovat samanlaisia. Liitot solmitaan monen kanssa ja puskissa kuiskitaan. No kaipa tää on viihteeksi tarkoitettu.

 • Tiku & Taku

  Sä kirjoitat hyvin, väkisinkin miettii sun koulutusta.

 • Marko Uskelin

  Tuo kisa eikä henkilökohtaista. Tarkoitus kait on voittaa yksilönä eikä silloin kavereita tunneta.

 • Nuuskamuikku

  Taitaa nämä blogit joku oikolukea, mutta saunailta on yhdyssana ja mutta-sanan eteen tulee pilkku.

  • sampokaulanen

   Kaikkia ei ehditä oikolukemaan. Ja joo 😂😂 noita virheitä piisaa ja tulee!

 • Suvi

  Mä oon positiivisesti yllättynyt miten lahjakas sä oot ja nyt kun on kattonu nuita selviytyjiä niin myös miten hieno luonne sulla on 🙂 jatka samaan malliin!

  • sampokaulanen

   Kiitos! =)

 • Juha.I

  Kilpailussa kaikki on sallittua,varsinkin kun kyseessä on selviytyminen. Oikein pelaat peliä minun näkökulmasta.

  • sampokaulanen

   Kiitos !

 • 《BangtanBoys》

  Tällä hetkellä selviytyjät kuuluu mun lempisarjoihin ja uskon että jos olisin ollut selviytyjissä olisin varmaan itsekkin äänestänyt uhkaavan ylivoimaisen pelaajan ulos

  • sampokaulanen

   Kylläpä kaikki olisi näin toimineet.. =)

 • Inga Salminen

  Mukava lukea postauksiasi.
  Jatka samaan malliin !!

 • Marianela

  Oikein teit. Sarjaa seuratessa on ilo huomata, kuinka hyvin te järki-ihmiset pystytte pitämään yhtä ja olette toisillenne lojaaleja, vaikka ilmapiiri melko kuumottava tuolla varmasti onkin.

  Sinä ja Kimmo olette ihan ehdottomia suosikkeja, toivottavasti pääsette kisassa vielä pitkälle 🙂

  • sampokaulanen

   Kiitos!

 • Satu Vatanen

  Ethän sie kilippailekkaan vaimos kanssa,vaan ku siula on jo isompi kannatusjoukko,no se tekköö siitä kilpailun.Toinen bointti voipi olla,että hää pelekkää,että hänen seuraajat siirttyy siun seuraajaksi.Eikä miehen tarvvii ainna olla oikkeessa,se voipi syytä vaimolta itsetuntoa.Muista kehuakkin,enemmän ku sättiä.

  • sampokaulanen

   Tää on sikäli hassu pointti ku samoissa kanavissa jaan hänen bloginsa. Mut hän ei jaa minun kaikkia blogejaan omissa kanavissaan.. eli?

 • h.Elin

  Eipä ole juurikaan enää viime aikoina tullut kiinnostuttua tv:n pursuavasta tosi-tv tarjonnasta, mutta päätin antaa Suomen selviytyjille mahdollisuuden ja se oli wörtti!

  Sarja on laadukkaasti kuvattu, leikattu ja tuotettu, ja ennen kaikkea on otettava hattu kouraan meidän julkkiksille, jotka todella upeasti heittäytyvät kisan atmökseen mukaan, eivätkä turhia sievistele tai mieti, minkä kuvan itsestään tv:ssä koko kansalle antavat.

  Kotisohvalta on toki helppo huudelta, miksei joku tehnyt sitä taikka tätä, mutta sallittakoon spekulointi-/kritisointimahdollisuus sinne. Sehän sohvaperunan suola on, että pääsee mielessään asettumaan kilpailijoiden asemaan ja pohtimaan, mitä liikkeitä itse tekisi ja jos ei ajatukset täsmää kilpailijan kanssa, niin armoton sielun pieruhan siitä pääsee ilmoille. Kotisohva tarjoaa tähän ajatustyöstöön oivat puitteet, kun muuten ainoa todellinen uhka on Candy King -pussin tyhjentyminen ennen jakson loppumista.

  Itse seuraan mielenkiinnolla miten erilaiset persoonat pärjäävät kisassa ja miten heidän asemansa muuttuu joukkueissa/joukkueessa pelin edetessä ja kuinka liittoja muodostuu ja tuhoutuu yhtä nopeasti kuin parisuhteita kaunereissa konsanaan. Heinoneuvostoja on ollut jännittävää seurata, sillä tuloksia on ollut ohjelman perusteella yllättävän vaikea ennustaa ja odottelenkin mielenkiinnolla tulevien jaksojen käänteitä ja sitä kuka saarelta lopulta voittajana selviää.

  Kiitos Sampolle ja muille osallistujille viihdyttävästä ohjelmasta. Niljakkain voittakoon /,,/

  P.s Kallen pitäis olla viel geimeis mukana. Siinä vasta iloinen ja lupsakka survivori kyseessä!

  • sampokaulanen

   Hieno analysointi! Kiitos!

 • Ritva

  Mielestäni tuossa vaiheessa just on hyvä tiputtaa pihimmat kilpailijat pois, en edes ymmärrä miksi joku ei tekisi niin 🙄

 • Wellu

  Koskaan aikasemmin en ole selviytyjiä seurannu, mutta tämä kausi missä olet mukana, niin pakkohan sitä on seurattava. 😉

 • Fanittaja

  Vähän skeptisin mielin aloin seuraamaan Selviytyjät-Suomea, koska joku vuosi takaperin tullut kausi oli järkyttävän tylsä. Ilomielin olen saanut huomata että tämä kausi on vähintäänkin yhtä viihdyttävä kuin Amerikan versio! Huikean hyvä kokoonpano, huippujengi teitä siellä oli. Iltalehdet vaan ärsyttää kun julkaisevat aina etukäteen jotain infoa tulevasta jaksosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*